Hoe verloopt een behandeling?

Stap 1. Het consult
Tijdens het consult bekijken we eerst zorgvuldig uw eigen situatie. We leggen u de verschillende technieken uit, bespreken welke behandeling het best bij uw wensen past en wat uw mogelijkheden zijn voor de hoogte van uw haargrens, de groeirichting en uw haarvolume.

Stap 2. Donormateriaal
Eerst bereiden we het donorgebied voor op de transplantatie met een plaatselijke verdoving. Daarna worden (ingeval van een FUE) de follicular units bestaande uit één tot drie haren met een holle naald één voor één uit het donorgebied gehaald. De naaldjes die gebruikt worden om de follicular units los te maken zijn 0,5 mm tot 0,75 mm dun. Het gebied geneest snel doordat wij werken met naaldjes die dunner zijn dan de naaldjes die veel andere klinieken gebruiken. De follicular units worden getransplanteerd zonder de structuur van de haren te veranderen. Hierdoor krijgt u een heel natuurlijk resultaat, ook bij kroezend haar!

Stap 3. Het inzetten van het haar
In de huidoppervlakten waar het haar getransplanteerd wordt, maken we met een naald of laser zeer kleine kanaaltjes in de huid. Daarna worden de follicular units stuk voor stuk naar deze geprepareerde kanaaltjes getransplanteerd. Hierbij plaatsen we de follicular units in de juiste richting, zodat de overgangen met het bestaande haar zo natuurlijk mogelijk zijn. De getransplanteerde follicular units groeien vervolgens binnen enkele dagen geheel vanzelf vast.

Stap 4. Nazorg & controle
Na de behandeling bouwen we een controlemoment in en kijken samen met u naar de voortgang en het resultaat. Na negen tot twaalf maanden komt u nog één keer langs voor een laatste controle. Dan kunnen wij eventueel ook de foto’s vergelijken. Pas als wij tevreden zijn over het behaalde resultaat, ronden we uw behandeling af en sluiten we uw dossier.

Wat is het verschil tussen de FUT en de FUE methode?
HIER vindt u het antwoord.

Wilt u eerst een goed advies?
Vraag HIER een gratis consult aan.