Wat kunt u verwachten van een consult?

Tijdens een eerste consult wordt er zorgvuldig gekeken naar uw situatie. Er wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor de hoogte van uw haargrens, de groeirichting en het haarvolume. Dit eerste consult is bij Haartransplantatiekliniek Theo Zantman eerlijk, objectief en gratis. Wij willen namelijk graag dat u tevreden bent met het resultaat van uw behandeling. Dus zijn wij ook eerlijk als een haartransplantatie voor u misschien niet de beste optie is of wanneer u beter nog even kunt wachten.

Afhankelijk van uw omstandigheden kunt u kiezen voor een kleine dan wel een grote behandeling, of een behandeling in fases. Voor het eindresultaat maakt dat geen verschil, dus u kunt uw haartransplantatie in veel gevallen laten verlopen in het door u gewenste tempo. Natuurlijk heeft u na het gesprek alle tijd om thuis rustig na te denken voordat u een beslissing neemt.

Voor vragen die na het eerste consult nog bij u opkomen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt via de onderstaande online agenda zelf direct een consult afspraak inplannnen. Of neemt u contact op met onze assistente via 010-2762599.

Consult agenda Zantman Kliniek Rotterdam